Segers Juweliers
hermes
De traditie van de Hermès horlogemakerij dateert uit de jaren ’20, toen het bedrijf zijn vaardigheden op gebied van zadelmakerij ging toepassen op het bewerken/vervaardigen van fijne lederwaren zoals het maken van lederen horlogebanden die perfect de geest van het huis uitdrukten.
Aldus werd de horlogemakerij een integraal deel van Hermès, lang vóór de juwelen , zijdesjaals en parfums waarvoor het nu over de hele wereld wordt geprezen.
Gedurende vele jaren verkocht Hermès horloges vervaardigd door de meest prestigieuze producenten, tot in 1978 toen Hermès een eigen producerende fabriek oprichtte in Biel (Zwitserland) genoemd: La Montre Hermès S.A.
Gevestigd in het hart van de traditionele Zwitserse horloge-industrie, profiteert het van de breed opgezette deskundigheid die dat gebied beroemd heeft gemaakt.
Haar unieke Parijse creativiteit heeft tot vele nieuwe en opwindende modellen geleid, wat een regelmatige ontwikkeling van het bedrijf in de loop der jaren heeft verzekerd.
Hermès horloges zijn verkrijgbaar in staal, goud/staal en massief gouden uitvoeringen. In de achterzijde van elk horloge is het wapen van Hermès gegraveerd.

Hermès belichaamt de geest van een wereld waarin alleen het uitzonderlijke tot uitdrukking komt en waar elk object een ander verhaal vertelt….tijdloos en uniek.

www.hermes.com