Segers Juweliers
g. segers

Gijs Segers:

“Met veel liefde voor sieraden en horloges wil ik de positie tussen vooraanstaande juweliers van Brabant continueren. De hang naar direct contact met mensen en hen te adviseren bij de keuze is mijn grootste motivatie geweest om te kiezen voor de detailhandel. De rijke familiehistorie binnen de juweliersbranche bracht deze twee drijfveren samen.”

n. segers

Netty Segers:

“Na meer dan veertig jaar in dit mooie vak, kan ik nog steeds wegdromen bij het zien van mooie juwelen. We hebben onszelf altijd als doel gesteld iets gedurfder collectie te kiezen en dat geeft een zekere “naam”. De hechte en warme band die ik in de loop der jaren met mijn klanten heb opgebouwd, is de bekroning.”

i. van gorp

Irma Meerdink:

“Ik ben een persoon die van gezelligheid en contact met mensen houd. In de 19 jaar dat ik in het “oosterhoutse” werk heb ik veel van onze klanten dan ook persoonlijk beter leren kennen en dat helpt mij in het vinden van het passende sieraad, want dat is, volgens mij, het belangrijkste bij het maken van een keuze.”

Corine

Corine Fischer:

“Met 27 jaar ervaring in het verkopen van sieraden en horloges, weet ik goed in te schatten welk sieraad bij een persoon past. Daarom geeft het adviseren bij Tesoro mij veel voldoening. Ik neem rustig de tijd voor u, om u met een fijn gevoel thuis te laten komen. Daarnaast heb ik nog een andere passie, nl. aquaria, waar ik me thuis op uit kan leven.”

Babette

Babette de Kort:

“Na 17 jaar in Roosendaal te hebben gewerkt in een vergelijkbaar juweliersbedrijf, heb ik een nieuwe uitdaging opgepakt hier bij Segers juweliers. Mijn liefde voor “Bron Jewelry” kan ik hier gelukkig verder uitdragen, maar eigenlijk ben ik gewoon gek op bijna alle sieraden. Daar wil ik graag een beetje van overdragen op onze klanten.”