Team

Gijs

Gijs Segers

“Met veel liefde voor sieraden en horloges wil ik de positie tussen vooraanstaande juweliers van Brabant continueren. De hang naar direct contact met mensen en hen te adviseren bij de keuze is mijn grootste motivatie geweest om te kiezen voor de detailhandel. De rijke familiehistorie binnen de juweliersbranche bracht deze twee drijfveren samen.”

Netty Segers

“Na meer dan veertig jaar in dit mooie vak, kan ik nog steeds wegdromen bij het zien van mooie juwelen. We hebben onszelf altijd als doel gesteld iets gedurfder collectie te kiezen en dat geeft een zekere “naam”. De hechte en warme band die ik in de loop der jaren met mijn klanten heb opgebouwd, is de bekroning.”

Marietje

Marietje de Regt

“Als klein meisje keek ik al graag naar mooie dingen, winkeltje spelen hoorde zeker ook bij de favorieten. Inmiddels zit ik sinds 1996 in het vak. Gedurende deze jaren heb ik verschillende kanten van onze branche mogen ontdekken. Door deze ervaringen ben ik er zeker van , u adviseren en samen het sieraad of horloge uit te zoeken dat echt bij u en de gelegenheid past, dat ik dit het leukste vind om te doen. Doordat sieraden iets prijs geven van je persoonlijkheid en smaak, is dit altijd weer een nieuwe uitdaging die ik graag met u aan ga. Bovendien geeft de aanleiding voor de aankoop, vaak een feestelijk feit, ook een emotionele waarde aan uw sieraad of horloge. De kunst van het goed begeleiden van u bij uw keuze op zulke momenten geeft enorm veel voldoening.

Babette

Babette de Kort

“Na 17 jaar in Roosendaal te hebben gewerkt in een vergelijkbaar juweliersbedrijf, heb ik een nieuwe uitdaging opgepakt hier bij Segers juweliers. Mijn liefde voor “Bron Jewelry” kan ik hier gelukkig verder uitdragen, maar eigenlijk ben ik gewoon gek op bijna alle sieraden. Daar wil ik graag een beetje van overdragen op onze klanten.”

Tom Hogervorst

“Nu ik de vakopleiding in Schoonhoven heb afgerond ben ik blij dat ik dit team mag versterken. De interesse in mooie artikelen is al op jonge leeftijd bij mij ontstaan. Het was daarom dan ook een logische keuze dat ik in het juweliersvak wilde gaan werken. Het contact met mensen vind ik leuk en is iedere dag weer anders. Mijn grote passie ligt bij horloges, daar heb ik mij dan ook het meeste in verdiept. Het is altijd weer fijn als ik een klant goed heb kunnen adviseren en die weer blij de winkel uitgaat.”

Blijf op de hoogte